Långt och fint

image163

Jag är lite sugen på att köpa den här långa mönstrade klänningen. Men skulle jag våga använda den? Nja...
Iallafall för er som vågar så går den att beställa på Ellos. Bilderna hittade jag här.

På samma sida hittade jag också min klänning från Ellos (bilden nedan). Jag har även hårbandet fast i svart, som jag använt en enda gång på malmöfestivalen.  - J.

image164


Just a dress

image162

Klänningen från Ellos. Den är lite stor men vad gör det? Ett skärp i midjan så blir det lite bättre.

Jag har ett redovisningsarbete i svenska som ska vara klart imorgon. Jag har ju inte ens börjat! Vet inte vad jag ska snacka om...förslag??

-J.

Sommar

Några outfits som jag gärna skulle vilja få hem i brevlådan. Det är ju snart sommar! Jag vill ha svala kläder och en lång mönstrad klänning, så härligt! Den första outfitten kommer från Ellos. Resten är från H&M. - J.

image157


image158


image159
 

WhoWhatWear

image156


Ett litet tips bara. Jag tycker iallafall det är kul och kolla runt lite här.

Ekonomi? Whuut!?

image155
Bild: Uttråkad kl 23.30 så jag fixade håret (inspirerad av Mary-Kate då) och tog lite bilder.


Inte för att jag passade i den frisyren men endå. Idag blir det att råplugga ekonomi eftersom vi har MUNTLIGT PROV imorgon och jag är lika smart som vanligt och öppnar inte boken förrän dagen innan.

Förresten, på onsdag åker trasdockorna till Ullared! Mycket trevligt. Jag har även fått ett datum när vi ska åka upp till Stockholm. Just den fredagen då jag har prov i religion. Så jag får väl försöka fixa det, byta dag eller ta ett snack med läraren. Blärk...

Tjingeling! - J.

Farligt på vägarna

image154

Nu har jag varit på handledarkurs med pappa och väldigt snart får jag mitt tillstånd att köra och då ska jag ut i trafiken och övningsköra. Så se upp där ute på vägarna nu! (Om du kör i Malmö då)
-J.

Jesus?

Jag var me JoJo i stan i lördags och fick med mig rätt mycket hem. En senapsgul klänning, sandaler, "bh" av nåt slag, stor sjal (från H&M och Åhléns). Kassörskan kallade skorna för Jesussandaler och då kom vi på att om jag skulle ha den gula klänningen, skorna, mitt långa rufsiga hår och ett sånt där "hippie-band" i håret så skulle folk tro att jag va Jesus. - J.

image150

image153

En Ängel

R.I.P Engla
image149

Den lilla flickan försvann förra veckan och hela byn letade efter 10-åriga Engla. Igår kväll gick jag in i sovrummet och mamma satt och kollade på TV, hon sa att de hittat Engla. Jag blev lite smått glad och sa "Jaså! Var va hon då?". Hon är nergrävd, 42-åringen erkände att han mördade henne, sa mamma.

FY FAN OCH USCH säger jag bara! Hur kan man göra något sånt? Man vill ju nästan börja gråta när man tänker på familjen som hjälp till att leta efter henne och sen får de reda på att hon har varit död hela tiden. Fruktansvärt sorgligt är vad det är!

- J.

Tradera

Jag har kollat runt lite på Tradera nu ett tag och hittat massa saker. Skulle gärna vilja klicka hem lite men jag är alldeles för lat. Tycker det blir väldigt stressigt att sitta och buda de sista minuterna samtidigt som priserna höjs så enormt under bara några sekunder. Usch nä...

- J.


image144

image145

image146

image147

image148

Ny medlem

Jag har två nya medlemmar i min ringsamling. Även de från Glitter. De har faktiskt många fina och annorlunda ringar där inne, jag skulle kunna samla på mig en hel del.
- J.

image142

Flower Power

image140

Jag är ut efter en blommig klänning, den perfekta blommiga. Tyvärr går det rätt dåligt. Jag skulle vilja ha något i stil med de ovan. Den första är från H&M och de andra två från Topshop. Jag vill ha en nuuuuu!!

image141
Bild: Topshop.com

- J.

Wanted

Hej Linda. Jag vet att du läser detta. Kom tillbaka till bloggen hörrudu!

image139


Sunglassoholic...whuut?

Hej. Jag är galen i solglasögon. Alla är galna i skor, utom jag. Solglasögon syns väl mer än skor, eller hur? Jag köper solglasögon hela tiden. Jag skulle nog behöva en egen liten garderob för de. Här är några av de:
image138

1. Ett par rosa som jag fick av mamma förra året.
2. H&M från förra året
3. Svarta "Raybans" från Tradera
4. Guldiga från Stockholm 2006
5. Vita "Raybans" från Glitter
6. Glitter igen
7. Kicks
8. Coop
9. Gina Tricot

Gladiator eller Jesus?

Jag köpte ett par skor i tisdags. Jag vet inte riktigt om man kan kalla de för gladiator- eller jesussandaler. Men men. Det kommer iallafall från H&M och kostade bara 249:-. Jag letade efter ett par ungefär som dessa och hittade de ensamma på ett bord i strl 38! Lite stora är de nog men skitsamma, jag älskar de! - J

image134
image135
image136

Tiger

Tänkte bara visa min ring som jag fick av mormor när vi var på Center Syd. Jag tycker den är riktigt häftig faktiskt. Från Glitter för 89:-

- J

image133

Olagligt snygg!

Den här tjejen. Jag älskar henne. Hennes stil. Inspiration. Bilder. Allt. Kolla!!!

image124image125image126image127image128image129image130image131image132

Får jag din garderob pleaseeee?

- J

Just saying

image123
Fin klänning Lindsay Lohan. Men jag tror nog att jag var före.
- J


4Ever 21

Snyggt. Billigt. Men inte i Sverige...  Forever 21    - J
image121

RSS 2.0