Cubus

image119
Jag såg en reklam i tidningen från Cubus och hittade då linnet till höger. Blev störtkär! Om man tar någon storlek större skulle den fungera perfekt som klänning. När jag var inne och kollade på hemsidan hittade jag även byxdressen till vänster. Kanske inte den finaste färgen men jag tycker ju att byxdressar är sååå söta så. Linnet kostar 129:- & byxdressen 249:-.
Jag snackade med mamma lite och kanske åker vi till Center Syd imorgon och kollar. Malmö har ju inte Cubus vad jag vet.

- J.

P.S. Jag har beställt klänningen jag skrev om tidigare från Ellos. Och två andra klänningar i orange & blå

Trasdockorna

Bara en bild på trasdockorna. Johanna (vänster) & Linda

image118

Yes please.

image117

Klänningen kommer från Ellos (149:-). Ska nog fjäska fram en beställning för mamma, den är ju så fin! Billig dessutom. Skorna såg jag på Monki för ett tag sen, hittade inget pris men är det under en femhundring så slår jag nog till på de också.

Till klänningen & skorna skulle jag då ha mina vita "Raybans" från Glitter. Ringar har jag ju gott om hemma. Och då min svarta "basker" eller vad man kan kalla det. Inte den på bilden utan en annan från H&M.
- J

P.S. Jag har gjort rätt många inlägg senaste tiden. Det är bara det att av någon konstig anledning försvinner allt när jag förhandsvisar och just då orkar jag inte skriva om allt. En annan gång får det bli.

Lovely White

Nu har jag äntligen fått mina vita "Raybans" and me likey!! 80:- på Glitter. Fanns i vita, svarta, röda, gula, bruna. Kommer det in fler färger, typ blå eller rosa så blir de mina också! -  J


image110
image111

Butter

Hej. Idag är jag arg, ilsken, förbannad, ledsen, rädd, nervös (allt p.g.a. en lärare) och lite glad för att jag gjorde 2 mål på gympan. Så det så. Hejdå
- Johanna

Bilderna är tagna efter idrotten som vi då har på Kockums. Man känner ju sig så liten när man går bredvid Turning Torso!
image105

image106


Nämen, ännu en outfit

image104
"Skinnjacka" - Halens
Nitskärp - Festival
Skjorta - Pappas (som inte ens märker att jag har hans kläder på mig)
Stövletter - Wedins (från förra vintern)

En Outfit...

image103
"Skinnjacka" - Halens
Tröja/Klänning - Gina Tricot
Nitskärp - H&M
Väska - Gina Tricot
Solglasögon - Gina Tricot
Armband - Festivaler

Usch vad mycket det blev från Gina Tricot då.

Gimme Gimme

Ge mig den! Jag vill ha ny skinnjacka!!! Min är bara en alldeles försliten & förstor trasa. Jag vill ha en ny, kort, som passar. Denna kommer från tro det eller ej, Halens, och kostar endast 399:-. Kanske, kanske...hoppas!
image102-J

RSS 2.0