En dröm

Jag har hittat de perfekta bootsen till vintern. Jag vill, jag vill, jag vill ha de! Men man kan ju alltid drömma.

Dessa kommer från Steve Madden och kostar $119.95 (!!!) Fast helst hade jag velat ha Elin Klings beiga(?) eller vad man kallar den färgen. Underbara är de iallafall!

image61
       image62

/Johanna

Kärlek

Jag har alltid tycks om mössor och hattar men aldrig använt det! Förra vintern köpte jag en svart grovstickad mössa som jag aldrig använde. Sen i våras köpte jag en svart hatt som jag använt en enda gång. Men förra veckan köpte jag en stickad mössa och jag har faktiskt haft den på mig vart enda dag sen dess. STRONGT!
image59

image60

Vill ha!

Just nu är jag super duper pank! Men nästa vecka fylls plånboken igen och då blir det klart en helg på stan!

Detta måste jag ha:

* Mössa - En svart stickad mössa med "häng". Ska kolla in den på H&M!
* Tröja - Letar efter en kofta eller nåt med stor mysig luva. Den får gärna vara grå men jag vill ha en luuuva!
* Ringar - Fler, fler ringar! Just nu har jag fått ihop 5 ringar. Tyvärr så har man ju 10 fingrar så det är bara till att fortsätta samla!
* Latex tights - Det är helt totalt slut överallt och konstigt nog har jag aldrig stött på nån med latex tights....
* Stickade strumbyxor - Jag köpte ett par mörkgråa förra veckan. Nu vill jag ha fler!! Gärna ribbade eller nåt.
* Skinnjacka - En ny tack! Min är sliten och ful och även för stor! NY JACKA NU
* Frisör tack! - Färga om mitt slitna hår och förvandla min fula utväxta snedlugg till en fin rak lugg som min käraste Linda har <3

-Johanna


Den där rutiga...

...som jag skrev om i mitt 2:a inlägg har jag nu en bild på! Dock inte den bästa men den får duga people =)

image58

Läxor på Burger King

Idag, för andra gången gick jag och Sara till Burger King för att äta lunch och göra läxor. Ett måste på Burger King är Strawberry Cheesecake (Burger Kings version av McFlurry), har ni inte provat så gör det! Det blev mest äta och fotografera, inte så mycket läxa, fast mysigt var det!
-Johanna


image50image51image52image54

Skandal

Nu har det snackats väldigt mycket om Britneys senaste skandal. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. På nåt sätt är tycker jag faktiskt synd om henne. I en video berättade hon att det enda hon vill är att fotografer lämnar henne ifred och att tidningarna slutar skriva skit om henne, samtidigt som hon gråter krokodiltårar. Det är synd om henne, riktigt synd.

image49

Nu sägs det att istället för att öva på sitt framträdande inför Video Music Awards 2007 så var hon och festade i Las Vegas. När jag sen såg videon märker man faktiskt att det nog inte ligger så mycket övning bakom det. Hon kunde inte ens mima till sin egen låt, hon kunde inte dansa och där står hon kanske lite bakfull från gårdagens festande(?) i peruk och "underkläder"? Hmm....

Efter Britneys framträde så träder komikern Sarah Silverman fram och säger: Have you seen Britneys kids? They are the most adorable mistakes you'll ever see. They're as cute as the hairless vagina they came out of.

Där gick du väl lite för långt Sarah?

Några dagar efter Britneys framträdande sprids en video med Britneys största fan, Chris Crocker. Sorgligt, sorgligt. Och ja, detta är inget skådespel, det är ett äkta fan.

Shoes & Shoes

Var på skopunkten igår med mamma, mormor och fillebompan. Jag är ju vanligtvis emot stövlar och boots men jag köpte faktiskt ett par igår, nu får vi väl se om de används. Fille fick även ett par vinterskor och eftersom man köper 3 och betalar för 2 så fick jag välja ett par skor till så jag köpte ballerina skor med nitar på =)
-Johanna


Boring...

Idag har det varit en lugn dag. Kom till skolan 7.30 där jag skulle träffa Elliot och göra ett grupparbete, men han kom inte förrän 8.30 så jag satt och snackade med Christian istället som hade missat att han skulle ha sovmorgon (så typiskt honom). Efter det hade vi engelska och där satt vi och kollade på film med Leonardo DiCaprio, (The) Beach. Sista lektionen hade datorkunskap och det ju alltid skönt och bara sitta vid datan. Efter skolan gick jag och Sara till Dagens Goda och åt lunch, idag blev det lasagne!!

Nu sitter jag här nyduschad och uttråkad fast jag egentligen borde göra 10 sidor matte...boooring!

- Johanna

image45

Hösten är här...

image44


Funderar på och köpa stövlarna (680:-). Finns även ett annat par på Din Sko som jag skulle vilja ha, lite billigare också. Vi får väl se...

/ Johanna

Fin-Fina Amanda

Här är en annan blogg som jag gärna läser varje dag. Amanda Berg, som enligt mig måste vara Lindsay Lohans okända tvilling, har en fantastisk stil och super-duktig på att mixa rätt kläder och få en snygg, annorlunda outfit. Och hennes hår...kan man ju bara drömma om. Alltid lika snyggt och enkelt, en perfekt hårfärg och frisyr. WOW säger jag bara.
image42image43
                     Lindsay?                                                                                    Amanda?



/ Johanna

Söker

Läste senaste Fredag-tidningen i lördags och där Cecilia B Jonson visade ett par ursöta ballerinaskor med nitar från Wedins. De kostar 299:- och finns i svarta och silvriga. Jag måste ha dessa skorna även om det kanske inte är rätt säsong att köpa ballerinaskor. Men när jag var inne på Wedins hemsida för att kolla så var de inte där, är det någon som vet om de fortfarande finns kvar eller om de är helt borta nu? Har tyvärr ingen bild på skorna just nu så det är svårt att förklara men ni kanske fattar vilka jag menar...

Jag är kär... =)

/ Johanna

P.S. Tråkigt inlägg utan bild så därför bjuder jag på en bild på lilla moi =)
image41


Mycket Kärlek

¢¾image40

-johanna

RSS 2.0