Pretty on the outside

Jag var inne och kollade lite på prettyontheoutside.com och hittade dessa roliga, lite konstiga bilder på kändisar. Rätt bra gjorda tycker jag haha. Känner ni igen dom?



/ Johanna

Bandana

Jag älskar hippiebanden aka bandana. Men jag har ett stort problem...jag är för feg för att använda de! Jag har ca 5st  (randigt, mönstrat, döskallar, svart, flätat). Har använt det flätade en gång och med döskallar en gång, önksar verkligen jag hade vågat använda de mer!

Se hur Kimberly Stewart & Lindsay Lohan lyckas med det. image27




/ Johanna

Nicole Nicole & Mera Nicole

Hittade precis denna bilden på söta Nicole Richie i en underbar svart klänning/hängselkjol. Hur lyckas hon?
Frågan är bara om hon kommer förbli samma Nicole trots graviditeten eller kommer hon kanske göra en "Britney"?
image14

Checka Nicoles mage! Aaww
image15

Här är bara av Nicoles alla underbara outfits. Tänk om man hade haft hennes garderob? In my dreams...



/ Johanna


Boys and Girls

Idag har största delen av min skoldag bestått av håltimmar. Jag började 11.35 och slutade 40 minuter senare. Resten av dagen spenderades hemma hos Johanna där det bjöds på paj med hallon. Mumsigt!

image12

Dagens outfit består av: 
- Oversize tisha, monki
- Byxor, H&M
- Tygskor, scorett
- Halsband, ett gammalt mini kassett



/ Linda


Bättre sent än aldrig!

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen från min sida, det ska där bli bättring på! I mitt första inlägg här bjuder jag på bilder på mina fynd från Weekday rean.

image10

♥ Klänning, 25:-
♥ Linne, 25:-

image11

♥ skyhöga jeans, 50:-
♥ Mörkblått linne, 25:-
♥ Benvitt linne, 25:-

/ Linda



Inspark

Igår var det inspark för ettorna på Cybergymnasiet. Det var väl skoj, väldigt äckligt men skoj. Fast jag bröt tån innan vi ens hade börjat.

De började lite mjukt med att kasta vatten-ballonger och ägg. Det var då jag sprang i mina dumma flip-flop och på något sätt lyckades bryta lilltån. Så var den dagen typ förstörd och jag fick halta genom hela dagen.

Vi gjorde äckliga saker som att kladda jord eller majonäs i ansiktet, drack små glas med ättika, chilisås o annat äckligt (blandat). 10 poäng fick man om man svalde en rå liten fisk. Vi slickade grädde från bröst, mage eller rumpa. Vi surplade i oss en hink med fanta, chilisås, olja, sprit och annat skit (smakade, luktade och kändes som spya!).  Vi hade brottning i gyttja. Plockade upp vitlök med munnen i en skål med mjöl.
Och sist men inte minst så hade vi klädstafett där man skulle göra en linje med kläder. Vissa tog av sig allt utom trosor/kalsonger. Efter det, tog de kläderna och slängde allt i kanalen. Kul för de som sprang i underkläder (eller i mindre).

Så nu sitter jag här och kan knappt gå med min brutna lilltå haha. Jag vet det låter mesigt men det gör faktiskt fruktansvärt ont!

Tjingeling!

-Johanna


I want...

Mary-Kate's perfekta hår♥
image8

Och...

Ashley's underbara, enkla outfit♥

image9


-Johanna

Johannas favvo-blogg!

Hon gör det enkelt, hon gör det STEN COOLT! Massor, massor av inspiration! Karolines style är to die for!!
http://thatshot.blogg.se


Ska ta bussen upp till skolan och träffa min mentor imorgon, usch va tråkigt! Förhoppningsvis blir det lite secondhand-shopping med Linda & Sandra efteråt =) Tjingeling!

P.S Det blev tyvärr inga festival-bilder eftersom det regnade så vi ville inte riskera att förstöra kameran.

Festival!!

Idag är det premiär för Malmöfestivalen 2007! Ska dit ikväll tillsammans med Linda, Sara & Sandra. Bilder kommer senare! 

Tjingeling / Johanna

Nyshoppat

Idag har jag varit i stan med Linda och handlat. Självklart var vi tvungna att ta en titt in på Weekday där de har superrea. Plagg som kostar upp till 350:- säljer de för 25:- !! Linda köpte en hel del som hon lägger upp bilder på senare. Själv fyndade  jag 2 linnen, en oversize tee och så var det tänkt att det skulle bli ett par glansiga svarta tights men kassörskan kunde inte få av larmet så de fick slänga tightsen istället =(

Utöver fynden från Weekday så köpte jag en grå tröja/klänning från Åhléns för 99:- . Köpte också en svart kavaj på Uff secondhand för endast 40:- ! Linda köpte ett par svarta byxor  från H&M som hon letat efter länge.

Tjingeling!

Skjortan

Tog en kort runda på Mobilia idag med mamma & brorsan. Köpte en underbar grön, rutig skjorta på H&M's herravdelning (249:-). Jag tycker herravdelningen har mycket tuffare tröjor och skjortor, och de sitter mycket bättre. Har tyvärr ingen bild än eftersom jag inte har någon kamera just nu men kolla in Ashley Olsen's skjorta, näst intill identisk!

En liten hälsning till Linda förresten som är i stugan. Saknar dig!
P.S. Träffa din faster på Mobilia :-)

image1


RSS 2.0